Skip to main content

El Mudroom i la bugaderia obtenen l'estat de MVP en aquesta casa amb seu a Berkshire

crèdit: Lisa Vollmer Photography

Situats a menys de tres hores de Boston i de Nova York, els Berkshires treballen molt al seu favor. Naturalesa. Cultura. Art. Aliments de granja a taula. Espai per respirar, literalment i figurativament. No és d'estranyar que els habitants de la ciutat comprin segones residències, i tampoc no és d'estranyar que tinguin ajuda per posar aquestes llars juntes, amb una barreja de rústica i moderna.

Això és el que Jess Cooney, propietària de Jess Cooney Interiors, s'especialitza en: segones residències ben equipades als Berkshires. Dissenyar per a una segona casa és un repte lleugerament diferent dels espais del dia a dia d’algú. Cooney ha viscut i treballat a la zona durant més de 15 anys, i això l'ajuda a entendre realment la necessitat de disposar de comoditats modernes i duradores que funcionin durant les quatre estacions, així com paletes que portin l'exterior. També és experta en economia. de BerkShares, una moneda única de Berkshires que anima a la gent a gastar diners amb empreses locals.

Això significa que moltes de les llars que dissenya, incloent-hi aquest al municipi més rural d'Alford, tenen tocs meravellosos i locals. La família - un marit en tecnologia, una dona en finances i dos nois adolescents, tots procedents de Nova York - van comprar la casa una mica inacabats, amb un munt de guarniments, panells de guix i armaris fets ràpidament. I, a diferència de molts propietaris de segones cases de Berkshire, fan servir la casa més a l'hivern, com a casa d'esquí. Catamount i Butternut, dos turons locals, són a 10 minuts.

Per a això, certes coses van ser clau per a Cooney - i el seu client. Una entrada inacabada es va transformar en un pavelló de gran funcionament, amb calefacció radiant sota les rajoles de pedra de porcellana per mantenir els peus freds calents i fondre la neu tot just, i un ampli mur d’emmagatzematge per a des de guants a corretges de gossos.


"Em vaig acompanyar immediatament al pavelló", diu Cooney. "Per a mi, sóc mare de tres i els meus fills practiquen esports: després de fer tantes segones residències, sé que encara que sigui una casa de vacances, si no funciona bé, no podeu relaxar-vos-hi. I sovint és la mare que no es pot relaxar quan no hi ha un lloc obvi per tirar un abric. "

El seu client va acceptar de tot cor.

"Tothom estava tirant les seves coses al taulell de cuina quan van entrar", diu el seu client. "El meu marit va pensar que era una bogeria per tenir prioritat el" mudroom ", però és el primer que veus, i m'agrada tenir un lloc per a les coses i animar a la gent a deixar les coses i contenir la brutícia. tanqueu també la porta, de manera que la casa pot romandre semblant a zen. "

La sensació de calma, organització i de zen és un dels aspectes més destacats de la casa acabada, diu el client, a més de la xemeneia, que havia estat seca i era gairebé una idea posterior del disseny inicial. Cooney va ajudar a portar-lo al centre de l'obra amb les rajoles de Pietra Cardosa i, de nou, un munt d'emmagatzematge.

crèdit: Lisa Vollmer Photography

"Ara, realment, podem col·locar tot l’espai per treballar i l’emmagatzematge té un aspecte agradable i una característica a tota la casa", diu el client de Cooney.

Tot s’uneix amb una paleta de Berkshires de blues profunds, fustes càlides i grisos frescos, que complementen els arbres verds de la finestra a l’estiu i la neu blanca cada hivern i una barreja de línies netes, de tacte modern i rústic , i els elements industrials que Cooney troba és el seu estil de signatura.

"Moltes vegades, el que estem tractant de fer és barrejar l'estètica contemporània de les persones procedents de Nova York i els rústics Berkshires", diu. Però al final, el punt de vista de la dona sempre guanya. Cooney diu: "Faig el que vull fer per mi".

Presentació de diapositives7 Crèdit de fotografies: Lisa Vollmer Photography

A dalt, al mestre, un espai llarg i estret, amb sostres de volta. Cooney utilitzava una roba de fons blava per suavitzar l'espai i també complementar la vista de la natura. "Va portar a l'exterior directament", diu. El color complementa la naturalesa vist just davant de la finestra, sigui quina sigui la temporada.

crèdit: Lisa Vollmer Photography

Un despatx de dalt té una roba lleugera de color gris fosc i blau, així com els mobles de fusta foscos i personalitzats que es poden veure a tota la casa.

crèdit: Lisa Vollmer Photography

A la planta baixa de la cuina, Cooney va il·luminar els armaris de fusta fosca existents.

crèdit: Lisa Vollmer Photography

Cooney va treure una porta exterior i es va posar en un banc per ajudar a controlar el flux de persones de fora.

crèdit: Lisa Vollmer Photography

La taula de menjador de 15 peus d’avistada va ser feta a partir d’una llosa que Cooney va trobar a Berkshire Products, una empresa local.

crèdit: Lisa Vollmer Photography

La xemeneia és ara la peça central de tota la sala d'estar de la planta baixa. "Ho veieu des de totes les parts de la casa", diu Cooney.

crèdit: Lisa Vollmer Photography

"Sempre és el meu focus: la mare i la felicitat", diu Cooney. "Li encanta la bugaderia". Cooney es va anar molt bé a la bugaderia, amb el fons de pantalla de David Hicks, accessoris d'or, un lavabo de la granja i un topall de noguera per a les màquines de bugaderia, cosa que no es veu molt sovint. "La noguera es manté molt bé, sempre que no deixis de remullar alguna cosa", diu Cooney. "I es vincula amb la noguera que utilitzàvem tot".


Laura Lambert

Laura Lambert és escriptora i editora amb seu a Los Angeles que cobreix l'estil de vida, el disseny i la salut de les dones.