Skip to main content

Aquest Chic Barcelona Studio va ser una botiga de reparació de motos

crèdit: José Hevia

Quan un jove emprenedor va arribar a Sarriera + Weinstock amb un projecte a Barcelona, ​​l'equip va saber que els feia tallar la seva feina. El propietari va presentar un espai que abans era un taller de reparació de motos, amb sostres baixos i un bar sorollós per a un veí. I va demanar que es convertís en un estudi inspirador, però tranquil.

Els arquitectes de la firma, Mariana de Delás i Marcos Duffo, eren a l’hora del repte: tot el que necessitava era una mica de reconfiguració. En primer lloc, van posar habitacions privades a la part posterior del disseny i van crear un jardí frontal per amortir el soroll del carrer. Aleshores, la parella va instal·lar portes i finestres que es van obrir i sortir de manera eficient, i van cobrir les parets i els pisos de color blanc per fer que tot se sentés més gran. Finalment, per fer que l'estudi senti fresc, van escollir una pintura accentuada de joies verdes per tal de mostrar-se contra els detalls mínims.

El resultat és un refugi perfecte per treballar i descansar, demostrant que fins i tot els elements arquitectònics més complicats poden inspirar grans solucions.

Presentació de diapositives5 Crèdit de fotos: Jose Hevia

L’espai se situa en una avinguda molt transitada, i un banc de teules i de metall integrat actua com a fila al davant dels transeünts. No obstant això, la creació d’un buffer per a la privadesa era essencial. De Delás i Duffo van sorgir amb la combinació d'una porta de ferro i finestres corredisses per eliminar el soroll.

crèdit: José Hevia

La sala davantera, que inclou la sala d'estar, el menjador, la cuina i l'espai de treball, s'obre a un petit jardí al carrer. Sarriera + Weinstock va dissenyar el ventilador de paret groc i els tèxtils utilitzats al llarg de tot.

crèdit: José Hevia

L’equip va trobar que quan la gent va entrar a la ubicació original, la seva reacció immediata va ser l’ànec a causa del baix nivell dels sostres. Perquè l'espai sembli més gran i brillant, l'equip va triar un sòl de resina epoxi blanca amb una brillantor addicional. El color brillant i neutre contraresta la percepció d'un sostre baix.

crèdit: José Hevia

El dormitori situat estratègicament es troba a la part posterior de l’estudi, lluny del soroll del carrer. Els mobles integrats, com el llit i els bancs, optimitzen el petit espai.

crèdit: José Hevia

La pintura de color maragda és un to personalitzat de Jallut Pinturas, empresa de pintura industrial amb seu a Barcelona. El sòl s'estén a la banyera integrada per crear una línia neta.