Skip to main content

Dos arquitectes actuen com els seus propis clients per construir una propietat de somni a L.A.

crèdit: Adam Bice

Normalment, una empresa d'arquitectura adapta el seu disseny a un propietari, assegurant-se que s'ajusti a la seva estètica i estil de vida. Què passa quan no hi ha cap propietari o, si més no, encara?

Quan Cayley Lambur i Lucia Bartholomew, els socis directius de Electric Bowery, van decidir formar equip amb inversors per desenvolupar-se molt a Venècia, Califòrnia, era una oportunitat per actuar com a propi client. Van optar per construir un dels famosos "carrers del passeig" de Venècia, que són només per a vianants i van imaginar un disseny d'inspiració escandinava. Perquè això succeís, tanmateix, necessitaven l’aprovació del comitè que supervisa els carrers de passeig i un pla per maximitzar el lloc estret.

Una vegada que el barri estava a bord, Lambur i Bartholomew van començar a construir-se, inspirant-se més en les cases d'estil bungalow de la zona. La coberta asimètrica de la casa i el revestiment de cedre són contemporanis, però encara donen un gest de cap al’arquitectura circumdant.

I quant als espais interiors, el duo va optar per habitacions que sortirien a l'aire lliure i aprofitaven el carrer tranquil. La planta baixa de planta oberta flueix en una àmplia sala d'estar a l'aire lliure i el dormitori principal té una terrassa. I, d'acord amb la reputació de Venècia, Mere Studios va afegir mobles d'època per aportar un entorn bohemi. Potser la casa encara no té propietari, però de moment, Lambur i Bartholomew es mostren satisfets de la seva visió impressionant.

Presentació de diapositives9 Crèdit de fotos: Adam Bice

Les extensions de vidre connecten la sala exterior amb l'interior. Els arquitectes van utilitzar taulons de cedre verticals a l'exterior, que contrasten amb els elements de coberta i acer mangaris.

crèdit: Adam Bice

Electric Bowery va dissenyar de manera personalitzada els armaris de cuina en una fusta càlida. L'illa central està rematada amb marbre Volakas i el taulell s'estén per crear una zona per a sopars informals.

crèdit: Adam Bice

Una llum penjant de ratán harmonitza amb les cadires de la zona de menjador i el banc incorporat. Els sòls de formigó de baix manteniment afegeixen la sensació casual.

crèdit: Adam Bice

Les portes de vidre corredisses de Western Window Systems separen les sales d’interior i exteriors. Els mobles de fusta personalitzats envolten la xemeneia minimalista.

crèdit: Adam Bice

El to asimètric del sostre crea un dormitori principal ple de llum amb sostres alts. L'habitació dóna a una terrassa privada, ideal per veure la posta de sol.

crèdit: Adam Bice

Els terres de roure blanc i les parets blanques nítides fan que les tres habitacions del segon pis es sentin tranquil·les i ventilades.

crèdit: Adam Bice

Una paret divisòria separa el dormitori principal i el bany per maximitzar la llum i mostrar la sorprenent línia de sostre. Les parets estan revestides de rajoles de ceràmica vidriada i la vanitat personalitzada compta amb taulells de marbre Volakas i maquinari Electric Schoolhouse.

crèdit: Adam Bice

Un bany Jack i Jill està equipat amb rajoles de ceràmica a les parets i rajoles de porcellana vidriada a terra.Electric Bowery va dissenyar el mirall emmarcat en acer, que penja per sobre de la vanitat personalitzada amb els accessoris Brizo.

crèdit: Adam Bice

La coberta està dissenyada per menjar a l'aire lliure i està equipada amb una graella i un lavabo. Una taula de menjador llarga i una zona d'estar ofereixen opcions flexibles per entretenir-vos.


Elizabeth Stamp

Elizabeth Stamp és un escriptor independent que divideix el seu temps entre Nova York i Los Angeles. La seva obra ha aparegut a Architectural Digest, Elle Decor i CNN Style.