Skip to main content

Des de la tina de remull fins al lavabo de compostatge, aquest corrent d'aire Vintage-Modern s'ha restaurat artísticament

crèdit: Schweitzer Creative

Qui: Cynthia Tuan i Shane Beers
On: Portland, Oregon
Estil: Airstream modern

L'Airstream és tan icònicament nord-americà com podeu obtenir. Fundada el 1930 a Los Angeles, la companyia ha estat produint una sèrie de tràilers de "plata bala" des de fa gairebé 90 anys, i encara hi ha un nombre impactant que avala el seu estil i disseny atemporal. El seu ressorgiment relativament recent coincideix amb el petit moviment domèstic, així com l’augment de serveis d’allotjament a curt termini com Airbnb. I no és d'estranyar per què: el disseny senzill i retro és un escenari perfecte per a interiors moderns, vintage i moderns, que els viatgers amb disseny pensen que desitgen.

crèdit: Schweitzer Creative

Prengui aquest "Land Yacht" de 1958, Airstream, estacionat fora de casa de Cynthia Tuan i Shane Beers, al barri de Buckman, al sud-est de Portland. Es van trigar dos anys a fer una minuciosa restauració, que la parella –directora d'art i dissenyadora de mobles / productes–, va fer gairebé completament a mà. Està ben documentat en el seu encantador compte de Instagram, @silver_sequoia, que rep el nom de la brillant brillantor de l'Airstream i de l'ombra de la seqüoya geganta de 100 peus que es troba a sota. I el treball va valer la pena - Posta de sol el va qualificar d’un dels 10 millors Airbnbs d’Airstream vintage d’Oest.

L’ancoratge del disseny de Tuan i Beers és el respecte per l’exterior de la verema, juntament amb la meticulosa renovació del seu interior, tot amb l’ull i el intel·lecte del dissenyador. "Ella és 1958 a l'exterior, però tots els 2018 a l'interior", aclareix Tuan. La il·luminació Schoolhouse Electric, el cafè Chemex i Stumptown, els tèxtils globals i les cistelles teixides donen al tràiler un hotel boutique del Pacific Northwest, però són els detalls personalitzats que realment canten. Gran part de la fusta i el disseny de fusta de bedoll són cerveses.

crèdit: Schweitzer Creative

"En realitat, vam saltar a aquest projecte poc temps després que ens vam conèixer, però de seguida sabíem que volíem crear alguna cosa junts", diu Tuan. "Teníem curiositat per no només fer un petit espai de vida eficient, sinó que hem buscat el repte addicional de mantenir-lo clar per a la mobilitat futura". No és només una aventura estètica, sinó funcional, gairebé elemental. "Totes les nostres opcions de disseny i construcció van ser filtrades per com ho estem fent? El material és prou lleuger? Serà digne de la carretera?"

I, a continuació, hi ha els tocs pensatius, únics, també: la banyera remodelada, els terres de fusta recuperats de Pioneer Millworks i, per descomptat, el seu estimat lavabo de compostatge. El seu Instagram està ple de trets increïbles abans i impressionants que afavoreixen la veritable apreciació de la feina que entra en aquest tipus de transformació.

"Encara torno a respirar cada vegada que entra a l'espai", diu Tuan.

crèdit: Schweitzer Creative

"Sabíem que volíem un model més antic per al pes més lleuger, un estil clàssic, però també sabíem que això també significava ser pacient, trobar un que estigués en bon estat, tenir bons ossos per ser el candidat adequat per a la nostra remodelació" diu Tuan.

crèdit: Schweitzer Creative

El procés de renovació va ser exhaustiu. Tuan i Beers el van reduir i van reduir la electricitat, la fontaneria, la calefacció, el disseny i el disseny, van construir i van fabricar gran part dels interiors i van obtenir innombrables materials personalitzats, fins als rivets olímpics.

crèdit: Schweitzer Creative

A l'interior, les dues sales principals del remolc, la cambra de bany i la sala d'estar oberta, estan separades per una porta de acrílic de color rosa de 21 1/2 de polzada personalitzada de TAP Plastics. "Una cosa que vam trobar que era molt útil per esbrinar l'escala correcta en el nostre espai no estàndard i minúscul, cada polzada és un món de productes bàsics, era fer que els models a mida fossin de cartró", diu Tuan. Les tirades de cuir personalitzades són de Rowzec, una botiga Etsy amb seu a Romania.

crèdit: Schweitzer Creative

El bany alberga alguns dels aspectes preferits de Tuan sobre la renovació: el lavabo de compostatge i una banyera de dipòsit de reciclatge, que es van polir, cobrir amb epoxi i va pintar."El nostre bitllet individual més car va ser probablement el nostre unicorn d’un bany de compostatge", diu. Després d'una llarga recerca, van anar amb un model del fabricant suec, Separett, anomenat Weekender, ja que també semblava estèticament el més com un lavabo normal.

crèdit: Schweitzer Creative

La pica de la galleda, mitjançant rejoveniment i accessoris de bany prims, són els trets característics del disseny de la vida petita. La pintura blava profunda és la columna de tarda de Benjamin Moore.

crèdit: Schweitzer Creative

La sala d'estar és multifuncional. "La forma en què vam dissenyar el disseny, amb els comptadors extra llargs i les parets mínimes entre la cuina i el llit, era allargar de propòsit i empènyer les proporcions per sentir-nos més grans i encara més expansives", diu Tuan. "I hi ha alguna cosa sobre les línies de l’Airstream que donen la il·lusió d’un espai continu".

crèdit: Schweitzer Creative

El llit gran està decorat amb un llançament de All Roads Studio a Joshua Tree, Califòrnia. Els dissenyadors de la zona de Portland, Caitlin Robinson, un amic, van fer les ombres.

crèdit: Schweitzer Creative

La parella va utilitzar una empresa japonesa, Misumi, per a tots els marcs d’armaris. "Ens va permetre reduir significativament el pes", diu Tuan. Es van basar en gran mesura en la comunitat d’Airstream per als petits electrodomèstics de la casa i el subministrament de remolcs Vintage per a peces especials per a vehicles rodants. "Tenim la sort de viure on som. Portland té tants comerços especialitzats, ferreteries i proveïdors", diu.

crèdit: Schweitzer Creative

La taula de tallar i les muntanyes de fusta de fusta són de The Neverending Balloon, una empresa de construcció de disseny a Los Angeles.

crèdit: Schweitzer Creative

"Volíem crear un espai acollidor que tingués la sensació de retirar-se mentre viatjava", diu Tuan. "Entre feines, criança de nens (tenim tres noies entre nosaltres) i, ja saps, coses de vida, em va semblar un projecte inacabable. Però hem après molt de tot!"


Laura Lambert

Laura Lambert és escriptora i editora amb seu a Los Angeles que cobreix l'estil de vida, el disseny i la salut de les dones.