Skip to main content

L'Hotel Anvil de Wyoming és exactament el que voleu imaginar un bonic hotel robust

crèdit: Mikael Kennedy

Fa uns 30 anys, Erik Warner va fer pràctiques en un hotel de Jackson, Wyoming i aviat va caure a la zona. Va tornar una vegada i una altra al llarg dels anys, i quan va saber que un hotel estava a la venda - casualment, el mateix on va tenir un treball a temps parcial durant aquesta pràctica - va arribar a Studio Tack per ajudar-lo a fer-ho data. Warner sabia que aquesta estació d'esquí no tenia una propietat que no era un motel de luxe o un complex de luxe, i confia que podria convertir aquest lloc en època de l'era de 1950 en un refugi acollidor. Però abans que es pogués fer res, Warner es va traslladar a la ciutat permanentment per comprendre la cultura, les persones i la història. "Vaig viure i vaig respirar Jackson durant un any abans que es produïssin canvis", va dir. Al final, va trobar un aspecte que és un riff a les moltes galeries d’art de la localitat, a les seves vistes a l’exterior ia la “cultura del cowboy”, sense dependre del que ell va anomenar “log cabin-y design”. En canvi, l’Anvil Hotel es va inaugurar aquest any amb 49 habitacions que donen un ambient resistent amb un avantatge elegant, amb mobles senzills i elegants i una paleta de colors preses de l’aire lliure.

Presentació de fotografies8 Crèdit de fotos: llegiu McKendree

Warner, que actualment és cofundadora de Eagle Point Hotel Partners, ha utilitzat tons naturals apagats per formar la paleta de l'hotel, incloent-hi aquest bonic blau pintat sobre els llistons verticals de l'exterior. El cartell d’or del "vestíbul i mercantil" sota la carpa de l’hotel són detalls intencionalment intemporals que complementen les piles igualment clàssiques de troncs.

crèdit: Mikael Kennedy

Un porxo amb ombra és un exercici de tons: les parets de color blau fosc coincideixen amb les cadires adirondack, i les bigues a la vista de pisos de color gris contrastats.

crèdit: llegiu McKendree

Com a vestíbul i espai comunitari, el mercantil dóna la benvinguda a la relaxació amb articles comercials que evoquen la regió, que funcionen com a decoració i art.

crèdit: llegiu McKendree

El rebost de la estufa de llenya funciona com un lloc de reunió per als hostes a l'entrada.

crèdit: llegiu McKendree

El restaurant de l'hotel, Glorietta Trattoria, disposa de materials per a la llar, com ara penjolls de vidre de llet per a il·luminació, fotografies en blanc i negre per sobre de lliscament i taules de menjador de fusta, per complementar una graella de fusta al centre de la sala. Les parets de color sàlvia són un cop d'ull a l'exterior.

crèdit: llegiu McKendree

Studio Tack va col·laborar amb Charles P.Rogers, un fabricant de belleses de llautó i ferro des del 1855, té el disseny dels llits de metall personalitzats, que estan ancorats a les taules laterals de Hedge House. Les mantes ratlles personalitzades Woolrich, els bancs Tretiak Works i la il·luminació Allied Maker completen l'espai.

crèdit: Mikael Kennedy

La rajola del metro negre al bany coincideix amb altres accents negres de la sala: des del marc del llit, fins al taulell del lavabo, al mirall, per unificar els dos espais.

crèdit: Mikael Kennedy

Un mirall rectangular emmarcat per ferro i els accessoris de llautó Waterworks donen a la vanitat un toc modern a l'estil atemporal, mentre que la tonalitat blava torna a connectar aquesta zona privada amb la resta de la propietat.


Kristine Hansen

Amb seu a Wisconsin, Kristine Hansen cobreix art, arquitectura, viatges i menjar i begudes i viu en un bungalow dels anys vint.