Skip to main content

Aquesta casa fa un cas greu per al revestiment de fusta

crèdit: Derek Swalwell

Viure en un camp de golf significa unes vistes magnífiques, però també significa una desfilada constant de golfistes més enllà de les finestres. Per descomptat, la privadesa va ser una prioritat per a la firma australiana Auhaus Architecture quan van dissenyar una casa a la platja per a una parella amb dos adolescents i dos gossos. La forma de falca irregular del terreny inclinat i els vents de la platja també van influir en el disseny de la casa, que es plega al voltant d'un pati central i una piscina.

La casa de dos nivells ofereix als pares i als nens les seves pròpies zones, però té un munt d'espais comuns per a la família. "La forma de l'arc és el gest de disseny clau, que funciona com a element vinculant que uneix totes les parts de la casa", va dir Benjamin Stibbard i Kate Fitzpatrick, fundadors d'Auhaus Architecture. Els arquitectes van escollir materials que responguessin a les condicions costaneres i una paleta que complementés el paisatge circumdant. Les habitacions tenen una forta connexió amb el medi ambient sense sentir-se exposats, és ideal per a una casa familiar a l'aire lliure.

Presentació de fotografies8 Crèdit de fotos: Derek Swalwell

El revestiment de les xicletes tacades emmarca l’entrada. Els arquitectes van utilitzar un bloqueig de negre per crear un fons recessiu per a les plantacions autòctones.

crèdit: Derek Swalwell

Un acollidor seient de finestra rematat amb coixins de Ni. Ni. Creative ofereix un lloc assolellat per relaxar-se a la sala d'estar, que disposa de parets folrades amb xapa de goma tacada i terres de goma maculada coincidents. El sofà i la otomana són de Jardan i el llum de terra, la taula de cafè i la taula auxiliar són de Luke.

crèdit: Derek Swalwell

Les cadires Eames DCM de Luke envolten l'espaiosa taula del menjador, que dóna a la terrassa de la piscina.

crèdit: Derek Swalwell

A la cuina, es va utilitzar el sorprenent marbre de Nova York per a la planxa i els taulells. Auhaus va dissenyar la llum de penjoll de barra de llautó sobre l'illa, que té tamborets de barres fetes per m.a.d Furniture Design.

crèdit: Derek Swalwell

A la segona sala, un parell de butaques Paulistano de Hub Furniture donen al pati. Un quadre d'Anna Fitzpatrick afegeix una sacsejada de color a l'espai neutre.

crèdit: Derek Swalwell

Les taules laterals de Mobles Hub, coronades amb una làmpada de llautó de l'Auhaus, serveixen de taulells de nit escultòrics al dormitori principal. Una capa de ovella està superada per la catifa de Supertuft per obtenir un primer pas acollidor fora del llit.

crèdit: Derek Swalwell

La vanitat personalitzada del bany està feta de xapa de goma tacada i el marbre de Nova York amb tocs de llautó de les aixetes Astra Walker i els tiradors dissenyats per Auhaus. Els sòls de rajoles de pissarra brasilers es donen ressò a la paleta de les blocs exteriors.

crèdit: Derek Swalwell

La casa es corba al voltant de la coberta assolellada de la piscina i el pati, que dóna a les habitacions una vista de l'aigua i el paisatge.


Elizabeth Stamp

Elizabeth Stamp és un escriptor independent que divideix el seu temps entre Nova York i Los Angeles. La seva obra ha aparegut a Architectural Digest, Elle Decor i CNN Style.