Skip to main content

Una renovació de Brooklyn Brownstone té l'objectiu de que els acabats moderns siguin amables amb els nens

Quan un advocat i un professor de dansa es van trobar amb una pedra roja a Fort Greene, Brooklyn, van imaginar que seria el lloc ideal per criar els seus dos fills petits, és a dir, després que es completés una renovació completa. L’edifici havia estat dividit prèviament en quatre apartaments diferents, i tota l’estructura necessitava reparacions. Afortunadament, Elizabeth Roberts i la seva signatura homònima van considerar aquestes tasques com a benediccions en lloc de mal de cap. "Com que calia destrossar la casa, vam aprofitar l’oportunitat per crear un pla obert", va dir Roberts, assenyalant que els propietaris no volien fer un període de restauració. "Només uns pocs detalls originals, com les xemeneies i les escales, eren recuperables de totes maneres, de manera que les referències històriques es van mantenir al mínim". Un cop finalitzada la nova distribució de la casa de quatre dormitoris, l’equip l’ha omplert d’articles que s’adapten a una estètica moderna i neta. Però fins i tot llavors, Roberts es va assegurar que tot el que estava a la casa era amigable per als nens. Com els seus clients, va tenir en compte els dos fills.

Presentació de fotografies8 Crèdit de fotos: Dustin Aksland

Una llum penjant de la il·luminació Circa penja damunt de la porta principal, que condueix a una sala d'estar plena d'un sofà per part del dissenyador d'interiors Pete Lentz. Optimum Windows aporta llum des del carrer.

crèdit: Dustin Aksland

Les cadires de menjador Vintage Thonet envolten una taula subministrada per Pete Lentz, que també va proporcionar la llum d'aranya. Una cadira DSW Eames es troba a la cantonada.

crèdit: Dustin Aksland

Les cadires Norman Counter s'alineen contra un taulell de Calacatta Gold a la cuina, amb penjolls Circa Lighting penjats a sobre. Els armaris Wood-Mode estan enfront de l'illa.

crèdit: Dustin Aksland

La fusta recuperada de les antigues granges de tabac va ser instal·lada per BABA al passadís, i el "Purbeck Stone" de Farrow & Ball cobreix les baranes de l'escala.

crèdit: Dustin Aksland

El marbre de Carrara en un mosaic hexagonal s'estén a través del sòl del bany i sota una tina de Waterworks Savoy pintada en "Light Blue" de Farrow & Ball.

crèdit: Dustin Aksland

Les cadires DSR Eames es troben a l'extrem oposat de l'habitació alegre dels nens.

crèdit: Dustin Aksland

El "Cloud White" de Benjamin Moore, el mateix to que s’utilitza a la majoria de la propietat, també forma part d’aquesta habitació. Una butaca vintage i una llum Eliot Meier s'oposen al llit.

crèdit: Dustin Aksland

Els maons de Belden són la característica definitòria de la part posterior de la casa, que s'obre a un pati privat.