Skip to main content

És fàcil d'imaginar-se a la terrassa d'aquesta propietat revisada de Londres

crèdit: Jack Hobhouse

Una parella amb una filla de sis anys es va enamorar d'una casa victoriana a la terrassa del barri de Primrose Hill, molt cobejat de Londres, però darrere de la seva encantadora façana dels anys 1860 es va produir una barreja d'espais fragmentats creats per les renovacions anteriors. Els dos van decidir que era hora de fer una revisió completa de la propietat, i va fer que les seves dues prioritats principals fossin un disseny sense fissures i una gran quantitat de llum. Els arquitectes Chris Romer-Lee i James Lowe, els fundadors i directors de Studio Octopi, van ser més que un repte, però estaven decidits a preservar les restes de l'arquitectura original en el procés. Van treure les parets internes de les dues plantes inferiors i després van instal·lar una cuina de doble altura, il·luminada per les noves finestres de doble subjecció de la part posterior. Quan els vidres s’eleven, el jardí es converteix en una extensió natural del nivell inferior, que és perfecte per a tot, des de cafès del matí fins a còctels. A dalt, l'equip va continuar la seva missió amb habitacions i banys diàfans definits per característiques tranquil·les i acollidores. "Ara hi ha un flux entre els pisos i els enllaços visuals a través d’aquests espais clau", va dir Romer-Lee. L'adreça acabada marca tots els quadres adequats per a la parella: un disseny brillant, obert i espaiós que ajuda a preservar una casa del segle XIX per a les generacions futures.

Presentació de diapositives10 Crèdit de fotos: Jack Hobhouse

Es conserva la façana victoriana i es poden veure detalls originals a la sala d'estar a la part davantera de la casa. "La casa sembla com ho fan totes les altres cases al carrer", va dir Romer-Lee. "No hi ha manera de saber què passa a dins." L’espai està equipat amb un sofà del B&B Italia i tauletes laterals Eames.

crèdit: Jack Hobhouse

L'àmplia zona de menjador s'obre al jardí mitjançant grans finestrals i una porta de vidre de doble altura. Studio Octopi va dissenyar la taula, que es combina amb les cadires Hans Wegner Wishbone.

crèdit: Jack Hobhouse

La cuina minimalista està equipada amb taulells Corian®, una illa de marbre de Carrara i llums penjants Foscarini.

crèdit: Jack Hobhouse

Una impressionant escala nova connecta les plantes baixes, terrestres i primeres.

crèdit: Jack Hobhouse

Una sala a la part posterior de la casa té vistes a la zona de menjador. Els arquitectes van utilitzar una barana de vidre per aprofitar al màxim la llum de les finestres de doble alçada. Un sofà del B&B Italia es combina amb les cadires Hans Wegner i una taula Fritz Hansen.

crèdit: Jack Hobhouse

"El client volia materials naturals i càlids amb un fons gris silenciós", va dir Lowe. El dormitori principal disposa de sòls de roure i una butxaca capritxosa Finn Juhl Pelican.

crèdit: Jack Hobhouse

Un sòl de pedra de Pietra Serena contrasta amb la banyera Falper i no només el blanc.

crèdit: Jack Hobhouse

La sala està equipada amb cuina americana i accés a la terrassa. Un sofà Finn Juhl i un tamboret Vitra envolten una taula Fritz Hansen.

crèdit: Jack Hobhouse

Una paret viva voreja el jardí i la taula i les cadires són de Massproductions.

crèdit: Jack Hobhouse

L’equip utilitzava maons brodats de Londres a l’extensió posterior per fer coincidir l’exterior existent.

Corian® és una marca registrada d'E. I. du Pont de Nemours and Company.


Elizabeth Stamp

Elizabeth Stamp és un escriptor independent que divideix el seu temps entre Nova York i Los Angeles. La seva obra ha aparegut a Architectural Digest, Elle Decor i CNN Style.