Skip to main content

La propietat d'una platja californiana de la família maximitza l'espai i la llum en un petit lot

crèdit: Chang Kyun Kim

Quan un director i un dissenyador de joies amb dos fills van decidir que havien superat la seva llar, també pensaven que era hora d’actualitzar-lo més que només un metre quadrat. Volien criar els seus fills en un lloc al costat de l’oceà, on una gran quantitat de llum i una estètica moderna feien un ambient informal i divertit. La parella va trobar una caixa d’un pis en un lloc estret a pocs quilòmetres de la costa de Manhattan Beach, CA, que era un estil desafortunat per a una ubicació ideal. Així doncs, van demanar a la fundadora Robert Sweet i al seu estudi ras-a, inc. fer alguns ajustaments estratègics. "Aquesta propietat i els terrenys que l'envolten són llargs i estrets, de manera que els habitatges es troben agrupats de manera molt intensa amb una quantitat limitada d'espais oberts", va dir Sweet. "La casa se situa entre un petit carreró al darrere i un carrer estret al front." Dolç enganxat a la petjada existent de l'adreça original, però feia espai al costat sud d'un pati privat que es connecta perfectament a la sala d'estar. A continuació, va col·locar amb cura les finestres i les claraboies on filtrarien el sol, i van omplir els espais amb detalls d'auró, de noguera i de cicuta per obtenir un acabat càlid i relaxat. És un oasi de quatre dormitoris que cap família no voldria superar, fins i tot quan el seu gos, Charlie, està inclòs.

Presentació de diapositives9 Crèdit de fotos: Chang Kyun Kim

L'estuc suau de paleta cobreix la part davantera de la casa i compta amb una entrada de vidre de Fleetwood Windows and Doors.

crèdit: Chang Kyun Kim

El formigó polit cobreix tot el primer pis de la casa, inclosa la sala d'estar fora de l'entrada.

crèdit: Chang Kyun Kim

A la cuina, els estenedors de Kami de Nuevo Modern s'alien contra un taulell Caesarstone. Els armaris europeus amb un front laminat omplen la resta de la cuina.

crèdit: Chang Kyun Kim

Una taula de menjador de marbre Saarinen Tulip està envoltada de cadires laterals de fibra de vidre modelades Herman Miller Eames a la zona de menjador.

crèdit: Chang Kyun Kim

El teixit sunbrella del sofà personalitzat complementa la cadira de saló i la otomana Risom que acompanya Knoll.

crèdit: Chang Kyun Kim

La sala d'estar s'obre al pati privat fàcilment gràcies a una porta corredissa que desapareix. Els tamborets i taulell de filferro de corba taronja donen a la finestra una finestra a la cuina.

crèdit: Chang Kyun Kim

Les butaques Blue Ilan Dei Venice Cord Collection coincideixen amb les de color taronja a la barra no oficial de la cuina. Els maons de repetició dolços de l'antic pati de la propietat original es van convertir en una xemeneia i una graella a l'aire lliure i van utilitzar revestiments de cedre carbonitzat per tal d'evitar l'estuc blanc a la part frontal de l'exterior.

crèdit: Chang Kyun Kim

Un sostre de fusta de malla de llengüeta i ranura connecta el dormitori principal amb el bany.

crèdit: Chang Kyun Kim

"En lloc de compartimentar el dormitori principal, el bany i l'armari en sales separades amb murs alçats sencers, vam utilitzar una partició de paret baixa que ajudava a desdibuixar els espais tot separant la seva funció, proporcionant una sensació de spa", va dir Sweet. Les teules de ceràmica blanca de ceràmica blanca creen aquesta partició.