Skip to main content

Una parella de Brooklyn va arribar al gol final de la ciutat: espai i llum

El que ofereixen les files de Brooklyn a l’espai, sovint no tenen llum. Però quan una parella amb dos nens petits va trobar una propietat al barri de Windsor Terrace de la ciutat, es va imaginar que una renovació els permetria tenir-ne tots dos. La parella va contractar a la firma local Barker Freeman Design Office Architects tenint en compte aquest objectiu, i va sol·licitar els canvis imminents per aprofitar el fet que la casa només estava connectada als edificis veïns d’una banda. "Estaven interessats en grans superfícies de vidre, utilitzant materials naturals com la fusta i la rajola de ciment", va dir el director Alexandra Barker. Mentre que calia mantenir una extensió frontal existent, la resta del lloc era un joc just. Així doncs, l'equip va començar a transformar l'exterior amb panells de cedre de dos tons i finestres noves, alhora que va crear un porxo cobert i una sala de fang a la porta d'entrada. Després, van ampliar la cuina i van afegir un dormitori a sobre. La llum del sol natural travessava l’estructura, però els acabats interiors el van fer un pas més. Les tonalitats blanques i suaus de color gris augmenten l'efecte dels rajos del vidre de terra a sostre que connecta el porxo posterior a la cuina i les rajoles de colors permeten que la brillantor encara sigui més alegre. Els entorns pacífics fan que l’espai modern se senti acollidor i acollidor per als nens, que és exactament el que aquesta parella va imaginar quan van començar les modificacions.

Presentació de diapositives10 Crèdit de fotos: Francis Dzikowski / OTTO

L’exterior estava revestit de cedre blanc i nudós i les seccions eren tacades de gris. "El porxo cobert ens va permetre orientar la porta principal per crear una sala de fang separada amb molt d'emmagatzematge, tot i així permetre grans extensions de vidre", va assenyalar Barker.

crèdit: Francis Dzikowski / OTTO

Una llar de foc Heatilator escalfa la sala d'estar, que està equipada amb una secció per Interior Define.

crèdit: Francis Dzikowski / OTTO

El roure blanc es va utilitzar per a sòls, baranes, escales i treballs a la sala. La sala de pols està revestida de rajoles de ciment per part de Clé Tile.

crèdit: Francis Dzikowski / OTTO

A la zona de menjador, un penjoll de George Nelson penja damunt d’una taula de menjador per Lorimer Workshop i una barreja de cadires Eames i cadires de sal de DWR.

crèdit: Francis Dzikowski / OTTO

La cuina combina parets de Caesarstone amb una barreja de mobles de caoba i mat de Semihandmade. Les llums penjants Cedar & Moss pengen sobre les tamborets de Normann Copenhagen.

crèdit: Francis Dzikowski / OTTO

Un escriptori integrat amb armaris de caoba de Semihandmade crea una àmplia àrea d’oficina a la cuina.

crèdit: Francis Dzikowski / OTTO

L’art i els tèxtils de Beachy s’afegeixen a la tranquil·litat del dormitori principal, on els aparells Mantis de DWR es combinen amb tauletes antigues.

crèdit: Francis Dzikowski / OTTO

Teules de formigó realitzades amb rajoles de metro Clé i rajoles quadrades de la línia de ceràmica US amb el terra i les parets del bany principal. La vanitat Ikea es va personalitzar amb un front de roure blanc i accessoris de Zuchetti.

crèdit: Francis Dzikowski / OTTO

Un llit a l'habitació del Room & Board és el centre d’una de les habitacions del nen.

crèdit: Francis Dzikowski / OTTO

El bany dels nens està folrat en mosaic de Nemo. La vanitat d'Ikea ​​està equipada amb accessoris de California Faucets.


Elizabeth Stamp

Elizabeth Stamp és un escriptor independent que divideix el seu temps entre Nova York i Los Angeles. La seva obra ha aparegut a Architectural Digest, Elle Decor i CNN Style.